hits

En "vanlig" lørdag i mars...

 


 

Det har ikke vært mange lørdager hjemme siden jeg mottok ordførerkjedet, men i dag var det veldig behagelig. Mine dager er aktive, spennende, lærerike og morsomme, men noen dager er det helt greit å bare være " nesten meg". Jeg sier nesten jeg for det er alltids noen telefoner og mailer som jeg svarer på. Men det gjør ingenting når huset er rent og pent, det lukter deilig bakst, treningen er unnagjort pluss et par samvær med venninner og familie. Dagene frem til påske er fullstappede, kalenderen er helt full. Det gjør ingenting for jeg stortrives i rollen min og har så mye jeg skulle ha gjort.. helst i går.. Årsmøte i Akershus Arbeiderparti opptar hele neste helg, så jeg holder koken til påskedagene da turen går til min kjære søster som bor i Tromsø. Hun har varslet at hun skal lage treningsleir til meg, så det høres ikke ut som det skal bli så mye hvile :) jeg tar med skisko, spinningsko og joggesko så får vi se hva hun finner på ( passer bra med et bilde av en kake her :-O ) Men først mer E 16, togstopp, ungdomsskole, kollektivtransport, sykehustilhørighet mm. 

Ønsker alle en fortsatt fin helg og flotte vinterdager ( jeg liker best hvit vinter), i morgen skal jeg gå i skogen iallefall :) 

Grete 

 

Én kommentar

Jane

05.03.2016 kl.22:32

Må bare si at jeg er super imponert over deg og hva du får til 😊👍

Står virkelig respekt av det💖

Si i fra hvis du skulle få til å skvise inn litt skravling over en kaffekopp i nærmeste fremtid😊 det hadde vært koselig 😊

Nyt helgen ☺

Klem Jane❤

Skriv en ny kommentar