hits

15.01.2016

 

Desember 2015

1 desember er alt pyntet og klart hos meg til jul.. eller rettere sagt første søndag i advent. Desember er min favoritt måned, jeg elsker alt ved den.
De to første ukene var det mye jobbing med budsjettet i tillegg til mange andre nye oppgaver som jeg skulle sette meg inn i. Skuldrene senket seg litt da kommunestyremøte som behandlet budsjettet for 2016 var over den 15 desember. Jeg har fått en utrolig flott start i stillingen som ordfører i Nes Kommune, innbyggerne har vist stor raushet og tatt godt i mot meg. Takk for det!
16 desember var det den årlige grillinga i skogen, det var endelig kommet litt snø som gjorde det lyst og trivelig og nissen kom også. Med fakkel og rød drakt kom han oppover mot grillplassen og laget en magisk ramme på kvelden. Jeg satte inn juletreet den kvelden også da jeg skulle ha syklubb dagen etter, koser meg med førjulsselskaper. Selve jula går jo så fort, så må starte litt før jul med de.
Den 18 var det selskap hos ei venninne, også en tradisjon vi har hatt med 3 familier, og som går på omgang.
Lille julaften var vi samlet alle hos bror min med familie. Nydelig thaimat og fleskefilet i fløtesaus for de som ikke liker sterk mat. Jeg liker ganske så sterk mat. Kona hans er fra Thailand og lager nydelig mat.
Juleaften var vi hos mamma og pappa, og der var vi i år 11 til bords, kjempehyggelig kveld.. Brukte noen timer på å åpne julegaver kan man si.. 
1 juledag var det min tur å samle flokken så julelunsjen sto på bordet kl 13.00. Da gjestene var dratt hjem og 3 dagers selskap var over, var det sofaen som sto for tur. Jeg krøllet meg sammen under pleddet og bare slappet helt av og ladet opp til dans dagen etter.
2 juledag var det tid for å lea litt på seg, det var tid for den årlige romjulsdansen, som jeg for første gang skulle være gjest i. Vellykket som alltid med nydelig musikk og gode venner.
3 juledag ble kaotisk, jeg var i utgangspunktet invitert bort på middag denne kvelden noe som ble noe amputert. Sønnen min kom innom å spiste lunsj denne dagen og under måltidet sier han at han ikke føler seg bra, minutter etterpå ligger han i et kraftig anfall på gulvet og skremmer omtrent vettet av samtlige som var til stedet. Jeg trodde han skulle dø... Heldigvis gikk det bra, men jeg var rimelig skjelven da han hadde dratt avsted med sykebilen.. Han ble over natta på A hus og gjennomgikk mange undersøkelser. Trolig epilepsi, men venter fortsatt på svar..
Resten av julen var det bare en tur ut om dagen for å trimme litt, lange trege måltider der vi bare var sammen. Helt perfekte dager, med minimale planer.
Nyttårsaften satte jeg meg på flyet mot India og Goa.
Godt nyttår!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar