hits

September..

Det går mot høst...Rogn er det nok av i år også og den er dekorativt å pynte med. I krukker og kurver. I fjor laget jeg gele, for det skulle være så godt til villt middager, men jeg dropper det i år :-/ ingen suksess hos oss. Tyttebæra har nok en større plass på middagstallerkner hos oss( ikke hos meg)  Men moro å prøve noe nytt allikevel. Så tar heller en tyttebær tur, og det er det mer enn nok av i skogen nå, bare å måke i bøtta. Så gir jeg bort litt her og der til de som ikke har tid eller ork til å plukke selv.

1 september starter mosjonskampanjen for ansatte i Nes Kommune, og siden jeg er så mye ute i skog og mark er det lettvint å følge opp denne, og gjerne gi litt mer når tiden strekker til. Flott folkehelsetiltak, for det blir stor konkurranse i mange avdelinger. 

Roseutdeling, postkasseaksjoner, husbesøk og stands preget de to første ukene i september som forøvrig var de to siste ukene før valget 2015. 2 debatter var det disse ukene også. Lærerrikt. Hver ledige tid ble brukt til dette, med kun noen små avbrekk da jeg måtte ha en times tid i skogen innimellom. Ferie i uke 37 gjorde så jeg kunne unne meg litt lengere turer i det fine været som preget hele uka. Det er er rekrasjon og opplading å være i skogen, med fuglekvitter eller musikk på øret. Ettsom tiden gikk mot valgdagen steg spenningen.. blir jeg nye ordfører i Nes Kommune? Den første kvinnelige. Det kilte i magen innimellom.. mye tanker om hvem skal vi samarbeide med og hvem saker skal jeg ha gjennomført i neste periode? Siden jeg tok ferie uka før valget så jeg kunne bruke enda mer tid til å mobilisere. Glad for det idag. Resultatet for Nes ble 42,2% så det er stor jubel. På valgdagen hadde vi vake med Sv, det var en fin kveld med god stemning. 15 stemmer av 35 i kommunestyret, vi må ha 3 til å samarbeide med. Nå er det avgjort og den 6 oktober blir det endelig. Ser frem mot en ny spennende mnd med nye utfordringer.

Ønsker alle en fortsatt fin høst!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar