hits

Juni og juli 2015...
Hvor ble sommeren av? Månedene går altfor fort for meg for tiden. Juni gikk med til jobbing, arbeid i partiet og turer i skogen. Tror jeg satt noe sånt som 2 timer i sofaen denne måneden, men moro var det.  Mai mnd var tøff, for alt som skjedde mai i 2014 kom tilbake med voldsom styrke, men utover sommeren ble alt bedre. Det hjelper nok å være igjennom det en gang i ro og fred.. og med god hjelp gikk det greit. I starten av mnd arrangerte kommunen min folkehelseuker med stor interesse fra mange. Jeg deltok på endel aktiviteter, men skulle gjerne ha fått med meg flere, men tiden rakk ikke til. Fantastisk tiltak som jeg tror blir en tradisjon. I partiet hadde vi bli kjent tur rundt i Nes en mandagskveld, og det var utrolig lærerikt selvom jeg er oppvokst i Nes selv. For nyinnflyttede listekandidater var turen en nødvendighet. Vi hadde også en valgkampturne rundt om i Nes en lørdag i juni, og møtte mye positive og engasjerte mennesker. Jeg startet også stolpejakt i slutten av mnd, noe som også er et flott tiltak for å få folk ut i naturen på. Jeg fikk tid til en jentekveld også rett før ferien, og med interiør, pleie av øyebryn og vipper, voksing, latter og moro ble kvelden perfekt. Det er vel noe av det jeg savner mest når kalenderen er fullbooket.. venninne kveldene :) Jeg må begynne og sette av fast tid til det..

 

 

Tirsdag 30 juni dro vi til Seljord, et av årets høydepunkter. Jeg storkoser meg da jeg får parkert vogna, gjort alt klart til 5 dager med dans og moro. Vi er 4 stk som reiser fra Nes. Det er så hyggelig å treffe mennesker som jeg har blitt kjent med og som jeg møter der vært år, og noen nye...  Mange fine høydepunkter og gode minner dette året også.. gleder meg til neste år allerede. Jeg hadde ferie i uke 27 og 28, og etter Seljord reiste jeg noen dager til Torsby der jeg har hatt vogn fast i 11 år, men nå kun er innom en sjelden gang, men alltid godt å komme tilbake, gå strandrunden i nydelig natur, ta en langtur i bratte bakker og bare kose meg i sola ( når den dukker opp) Det blir nok en tur til i år også..

 Mens jeg var i Torsby kom en trist beskjed at et kjært familiemedlem hadde gått bort etter 8 år med kreft. Jeg dro hjem dagen etterpå.. Det ble syning 2 dager etter og det var et fredfullt skue.. den siste tiden hadde vært tøff for han. Han ble begravet 21 juli med mange tilstede i Årnes kirke. Jeg kommer aldri til å glemme han..

Maren og Thomas flyttet til Disenå i juli, til et koselig småbruk der det er god plass til både mennesker og dyr. De er i full gang med oppussing og stortrives. Jeg syntes hun flyttet langt unna, for det er tross alt et kvarter å kjøre dit. Lykke til dere to :)

Jeg var så heldig og fikk besøk av søster mi fra Tromsø i tre uker, og hadde mange fine dager, vi solet oss når været tillot det og gikk lange turer i skog og mark. Niesa mi kom og var sammen med oss i en uke også. Altfor sjelden vi ses og tomt når de drar..men mange fine dager med søsterpraten. Verandaen bak huset har kommet på plass i sommer.. en herlig plass der jeg er helt for meg selv.. Venter på mange varme dager der.. Kjøpt inn noen nye utemøbler, blandt annet ei solseng og gode stoler. Plantet og ordnet litt rundt også.. snart ferdig.


13 juli tok vi farvel med denne flotte skapningen etter en tids sykdom, det var trist og vondt men det eneste rette for han plagdes de siste dagene. Han ville til slutt ikke ha medisinene sine så valget måtte bli sånn.. Det gikk fort og smertefritt for seg. Håper han har det bra der han er..

 

 

 22 juli var en annen trist dag som vi skal markere hvert år.. 4 år har gått etter terroraksjonen i Oslo og Utøya. Klokka 12.00 var det en stille markering ved Bautaen på Årnes der kultursjefen i Nes Kommune la ned krans på vegne av Kommunen, og vi i Nes Ap la ned roser. 15 stk møtte opp, og det var flere der utover dagen, da jeg kjørte forbi på kvelden var det mange flere blomster der. Fint å ha det minnesmerke å gå til nede ved elva. Jeg glemmer aldri!

Ellers blir det mange og lange skogturer om dagen og pusler i hagen når jeg har ledig tid, jeg finner freden der ute og blomster og andre vekster har fått stellet de fortjener i sommer. Ellers elsker jeg å lese mye om sommeren, men denne sommeren har det gått trått.. Tankene vandrer av sted, jeg leser samme linje flere ganger og gir opp :) Mye som skal gjøres utover og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene. Nå er august så vidt i gang og jeg skal ha noen dager fri før det braker løs med valgkamp, og i morgen skal jeg til Lillestrøm å møte Jonas ;)

God natt!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar