hits

Min vår...


 

Bilde fra 2014
Det blir lite tid til å skrive her for tiden.. men du verden hvor moro jeg har det. Jobben min med de beste kollegaene, valgkamparbeidet som er i full gang, forberedelser til landsmøte som starter på torsdag den 16, planlegging av 1 mai og koser meg med den beste årstiden...

Her har jeg fått tid til litt hest sammen med min eldste datter. Hun har 3 stk så det er bare for meg å bli med å trimme de når det måtte passe. Fin trim for meg også. Ellers har jeg begynt å rusle litt ute i blomsterbedene mine, og jeg  har en god del stauder som kommer igjen år etter år. Det er en fin rekreasjon å stå med baken i været å grave i jorden. Jeg har også noen bøker jeg ikke har hatt tid til å lese, disse tar jeg med ut i en lun krok der jeg kan få litt sol og slappe av. Sovner gjerne også en dupp da.  Skogen bruker jeg mye til å koble av, og på denne årstiden sildrer det godt fra bekker som etter hvert tørker inn når all snøen har smeltet. Jeg tar gjerne litt  musikk på øret og trasker av sted i gummistøvler, for på stiene jeg ferdes er det litt bløtt på denne tiden. Jeg liker stier best, og finner stadig noen nye og ukjente. Håndarbeidet er også en lidenskap i perioder, og jeg er inne i en sånn periode nå, da klarer jeg ikke sitte ned uten å ha noe i hendene.. Nærmer meg slutten på et sengeteppe så er i stimen igjen for en stund. Skulle været være grått og trist en dag, finner jeg en ny kakeoppskrift å prøver den..

I helgen har jeg vært på kandidat skolering med nye og gamle på lista til valget 2015, der tema var valgkamp, og hva skjer etter valget, litt om mediehåndtering osv. Vi har laget planer for vårkampanjen i arbeiderpartiet og neste opplæring der vi skal blir bedre kjent med talerstolen.

Nå skal jeg ta på gummistøvlene og ta en liten tur oppi skogen før jeg rykker ut på kveldsvakt. Ha en fantastisk fin søndag alle sammen!

 
 

Én kommentar

Kristiane

12.04.2015 kl.12:54

Kjempe fine bilder:)

Hadde betydd veldig mye om du leste det siste innlegget mitt, ha en fin søndag videre!KLem <3

Skriv en ny kommentar